Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

ILUMINAT PUBLIC MODERN IN COMUNA BÂLVĂNEȘTI

Comuna Bâlvănești va beneficia de o rețea de iluminat modern, datorită unei finanțări guvernamentale prin programul PNDL II. Duminică, 3 martie 2019, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a mers la Bîlvănești, împreună cu secretarul de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Alin Chirilă. La sediul Primăriei primarul Anghel Gâdea a semnat contractul de finanțare.

Este vorba de obiectivul de investiții „Lucrări de reabilitare, rețea de iluminat public în comuna Bîlvănești, județul Mehedinți”. Lucrarea are o valoare de aproape 470 000 lei și este finanțată de Guvernul României, prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.

„În urma implementării proiectului se rezolvă o problemă importantă a locuitorilor, care vor avea un sistem modern de iluminat public și cu un consum redus de energie! Îi doresc mult succes domnului primar Gîdea! Mulțumesc Guvernului PSD-ALDE pentru alocările județului Mehedinți pe Programul Național de Dezvoltare Locală II!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Back to top
ro Romania
X
Page Reader Press Enter to Read Page Content Out Loud Press Enter to Pause or Restart Reading Page Content Out Loud Press Enter to Stop Reading Page Content Out Loud Screen Reader Support