ILUMINAT PUBLIC MODERN IN COMUNA BÂLVĂNEȘTI

Comuna Bâlvănești va beneficia de o rețea de iluminat modern, datorită unei finanțări guvernamentale prin programul PNDL II. Duminică, 3 martie 2019, președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a mers la Bîlvănești, împreună cu secretarul de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Alin Chirilă. La sediul Primăriei primarul Anghel Gâdea a semnat contractul de finanțare.

Este vorba de obiectivul de investiții „Lucrări de reabilitare, rețea de iluminat public în comuna Bîlvănești, județul Mehedinți”. Lucrarea are o valoare de aproape 470 000 lei și este finanțată de Guvernul României, prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.

„În urma implementării proiectului se rezolvă o problemă importantă a locuitorilor, care vor avea un sistem modern de iluminat public și cu un consum redus de energie! Îi doresc mult succes domnului primar Gîdea! Mulțumesc Guvernului PSD-ALDE pentru alocările județului Mehedinți pe Programul Național de Dezvoltare Locală II!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.